Zorgverleners en EEMLAND Bewindvoering & Budgetbeheer

 

U als zorgverlener krijgt steeds meer van doen met bewindvoering, mentorschap en curatele. Daarbij is het belangrijk dat u samenwerkt met een professioneel bewindvoerderkantoor dat goed bereikbaar is en veel ervaring heeft, ook met psychegeriatrische ziektebeelden en met mensen met een verstandelijke handicap. Tevens is het belangrijk om te weten hoe (zorg)instellingen functioneren. EEMLAND B & B heeft dit alles in huis.

 

Wat kan EEMLAND Bewindvoering & Budgetbeheer voor u als zorgverlener betekenen?

 

EEMLAND B & B vult u aan waar uw takenpakket eindigt. U kunt namelijk geen financiële verantwoording nemen voor uw cliënten. Wij komen uw cliënten graag vrijblijvend voorlichting geven over bewindvoering, mentor en/of curatorschap.

Op korte termijn kunnen wij uw aanvraag onder bewindstelling en/of mentorschap met het kantongerecht afwikkelen. Voor begeleiding zijn de wij de gehele dag telefonisch en per email bereikbaar. Wij werken niet met assistenten, waardoor de lijnen kort zijn en er spoedig een persoonlijke en succesvolle relatie wordt opgebouwd.

 

U wilt meer weten over bewindvoering en/of EEMLAND Bewindvoering & Budgetbeheer?

 

Vaak heerst er onduidelijkheid bij de begeleiding over bewindvoering. Welke gevolgen heeft bewindvoering? Welke taken heeft een bewindvoerder? Wat is het verschil met curatele? Wanneer eindigt bewindvoering?

Om deze vragen te beantwoorden, geeft EEMLAND B & B bij u op locatie kosteloos voorlichting over bewindvoering, mentorschap en curatele. Deze voorlichting wordt afgestemd op uw organisatie en taakpakket. Heeft u interesse in een voorlichting? Neemt u dan contact met ons op. U kunt hier ook brochures aanvragen.

Wilt u documenten downloaden voor informatie/aanvraag bewindvoering, mentorschap of curatele, klik dan hier.
 

EEMLAND Bewindvoering & Budgetbeheer © 2023, EEMLAND kompas wijst u de weg naar een zorgeloze toekomst